Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Stella och hemligheten" by Marie Oskarsson, Madeleine Bernadotte & Karini Gustafson-Teixeira " Book PDF Kindle ePub Free

Stella och hemligheten

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Stella och hemligheten
  • Author : Marie Oskarsson, Madeleine Bernadotte & Karini Gustafson-Teixeira
  • Release Date : January 04, 2019
  • Genre: Social Issues,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 14451 KB

Description

Att stÄ upp för sig sjÀlv eller nÄgon annan Àr inte alltid lÀtt. Hur tar man mod till sig och sÀger ifrÄn nÀr nÄgot inte kÀnns bra? NÀr Prinsessan Madeleine barnboksdebuterar Àr det med ett tema som i och med arbetet för World Childhood Foundation engagerar henne starkt: barns rÀttigheter.

NÀr nioÄriga Stella och hennes pappa flyttar till Sverige kÀnns allt nytt och lite konstigt: sprÄket, skolan och fritidsaktiviteterna, allt Àr annorlunda och tar tid att vÀnja sig vid.

SÄ en dag berÀttar kompisen Elena en fruktansvÀrd hemlighet för Stella. NÄgot som Stella inte fÄr berÀtta för nÄgon. Lova det!

Men Elenas hemlighet skaver som en tung sten i magen pÄ Stella. Vad ska hon göra?

”Stella och hemligheten” Ă€r en vardagsnĂ€ra berĂ€ttelse att lĂ€sa tillsammans, men ocksĂ„ en bok med ett viktigt Ă€mne att prata om.

I slutet av boken finns frÄgor till lÀsaren för att öppna till samtal om svÄra frÄgor som rör integritet, förtroenden och sjÀlvkÀnsla. Det finns ocksÄ en separat lÀrarhandledning för den som vill fördjupa sig i frÄgorna.


Ebook Download "Stella och hemligheten" PDF ePub Kindle